Maak kennis met onze opleiders

Over Lieneke - centrumvoorholistischeconflicthantering.nl

Lieneke Witloks- van den Brand

Opleider - Oprichter Centrum Holistische Conflicthantering

Lieneke studeerde communicatie in Tilburg en volgde de afgelopen jaren, behalve de Basisopleidingen tot MfN registermediator, ook meerdere specialisaties op het gebied van coaching, conflictmanagement en familiezaken. Lieneke heeft een jarenlange praktijk als mediator en heeft zich de laatste jaren met name ook toegelegd op mediation van sterk geëscaleerde scheidingen. 

Haar persoonlijke visie met betrekking tot conflicten heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld en gespecialiseerd, ze is hierdoor conflicten gaan zien als een bron voor ontwikkeling en groei. Lieneke is in staat om op een zorgvuldige manier intensieve communicatieprocessen te begeleiden en te ondertitelen en draagt dit over tijdens de opleidingen in haar rol als trainer. 

Over marielle - centrumvoorholistischeconflicthantering.nl

Mariëlle van der Giessen

Opleider - Oprichter Centrum Holistische Conflicthantering

Ruim 20 jaar geleden is Mariëlle begonnen als advocaat vanuit een innerlijke drive om mensen in conflicten te begeleiden.

In mediation vond ze ruim 10 jaar geleden een prachtig instrument waarmee de focus wordt gelegd op de onderlinge communicatie in plaats van op de materiële oplossing van het geschil. Dat schept helderheid en geeft ruimte voor het maken van goede afspraken over de kinderen en de financiën. Tijdens de opleidingen gebruikt ze haar ervaring en achtergrond als advocaat en mediator in haar rol als trainer.
Tanja Verstappen- business coach 

Met behulp van Human Design en Gene Keys begeleidt Tanja groepen mensen naar een diepere verbinding met zichzelf. Ze introduceert een werkwijze (en kijkwijze) die gekenmerkt wordt door moeiteloosheid en een natuurlijke flow, zodat je als professional nóg meer impact kunt maken. Human Design en Gene Keys maken veel duidelijk over menselijke gedragspatronen, levenspatronen en het bewustzijn. Voor meer informatie zie ook deze blog over Tanja

Tanja verzorgt de systemische verdiepingsdag. 

Jasper Horsthuis- De Scheidingsdeskundige

Jasper Horsthuis is eigenaar van De Scheidingsdeskundige. De Scheidingsdeskundige is een erkende ondersteunende partner voor professionals die bij scheidingen betrokken zijn. Hierbij kan gedacht worden aan financiële dienstverleners, mediators, advocaten, belastingadviseurs, accountants, et cetera.

Hij behaalde zijn Master in Financial Planning (MFP) in 2011 en zijn Master in Verzekeringskunde (MSc) in 2012 aan de Universiteit van Amsterdam. Jasper verzorgt diverse opleidingen over onder andere relatievermogensrecht en vergoedingsrechten. Hij is zes keer uitgeroepen tot docent van het jaar door de Nederlandse Vereniging van Hypothecaire Planners.

Jasper verzorgt de verdiepingsdag, zakelijke & fiscale aspecten.


Heb je nog vragen of wil je een afspraak inplannen voor een kennismaking?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op